RTC Tours - Netherlands

(0)

We speak English

Welkom bij RTC Ridderkerk BV

RTC Ridderkerk BV is een middelgrote onderneming die bekend staat om de professionele en persoonlijke behandeling van de klant. Bij de verschillende zorgverzekeraars staat het te boek als een van de meest betrouwbare vervoerders in de regio. Niet voor niets blijven de klanten bewust kiezen voor dit bedrijf als het gaat om personenvervoer.

Het bedrijf telt ca. 75 chauffeurs (m/v) die met elkaar alle verschillende soorten vervoer verzorgen. Zij worden hierin bijgestaan door een van onze centralisten. Deze coördineert de diverse ritten zodat de chauffeur op tijd de juiste plaats is. De chauffeurs die bij RTC Ridderkerk BV in dienst zijn worden onder andere geselecteerd op representativiteit, behulpzaamheid en sociale vaardigheden.

Bovendien zijn alle chauffeurs in het bezit van de benodigde chauffeurspas die u als klant de zekerheid geeft dat uw chauffeur geschikt is voor het werk dat hij/zij doet. Hiernaast wordt het personeel gestimuleerd in het volgen van cursussen gerelateerd aan de specifieke werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn de verschillende vakopleidingen taxichauffeur van de Stichting Kwaliteitsbevordering Kleinschalig Personenvervoer (SKKP) zoals de basisopleiding taxivervoer (CCV-T). Naast deze vakopleidingen worden ook aanvullende cursussen aangeboden zoals bijvoorbeeld EHBO en zelfverdediging.

Our fleet of rental mini buses and coaches for hire

  • Standard Coach Standard coach with basic facilities + Show facilities

    Facilities No preference

Request Mini Bus, Car, Coach Hire with Driver Quotes

Request your quotes for mini bus rental, coach hire, transfer or tour!

Get Minibus Rental & Coach Hire Quotes

RTC Tours

Oosterparkweg 35e
2985 SX Ridderkerk
Netherlands

Phone: 0180-412088

Active since 

Quotes sent:7

Delen